Известие

Collapse
No announcement yet.

Предно стъкло,колко пари е ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предно стъкло,колко пари е ?

АР 156 1,8 ТС 97 год

Ново или втора употреба?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

е и ново и втора ръка как върви,добре че ме подсети

Comment

Аз сложих ново на ХУГ, вече над година никакви проблеми...мн съм доволен...втора тъка трудно ще намериш запазено.
        Цената мисля беше някъде около 130-50 лв с монтажа...това по памет...не помня... За мен по добрият вариант е ново...оригинално ново намерих на цена от над 400лв а втора ръка не си заслужава по мое мнение...освен ако не е перфектно!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

ясно,аз толкова си мислех 150 лв,че днеска камък хвръкна и мойто стана на дупе

Comment

Има и по 100лв. Нови. Ама не знам какви са - най-вероятно китайски. На мен такова ми сложиха лятото в кобра. Засега няма проблеми.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

екстра,в монтана ще ме оправят

Comment

мойто във Враца го сменях
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

И аз съм с китайско 3 години почти вече няма грешка
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

140 ми излезе с монтажа предния джам след отварянето на предния капак....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ново оригинално от 2-те оригинални марки Сплинтекс и Пилкингтън 180лв/190лв с тъмна лента-сенник горе с монтаж, европейско Сейнт Гобейн или Японско (не му полня името) пак е на 180лв, китайско хубаво фуяо - FY Grup(по нищо не отстъпва на европейските, новите опели, шевролет, форд са с такова) е към 140лв. Другите китайски и турски боклуци не си заслужават. Ако искаш подробности за фирмата - на лични да не правим реклама
                      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Това оригиналното за 180лв е правено най-вероятно в Турция...провери цените навсякъде за тях!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

слагам ефтино,правим каско и ме боли у* ....

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Това оригиналното за 180лв е правено най-вероятно в Турция...провери цените навсякъде за тях!
                            Голяма конспирация ей. Днес погледнах стъклото - Японско Asahi Glass Compani (AGC) Явно е турско менте. Оказа се, че и сплинтекс е собственост на AGC, явно турците са тесно специализирани в ментетата и проучват пазара до дупка.
                            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              140 ми излезе с монтажа предния джам след отварянето на предния капак....
                              В движение ти се отвори ли? И ако да, каква е причината?
                              Имаше една такава тема, на някой също му се беше отворило и прочее, имаше някакви контрамерки там, ама не знам, дали някои тук прави такива
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X